Shop hier al jouw items en creëer je eigen unieke attentie's
Gratis verzending vanaf €50.
Shop hier al jouw items en creëer je eigen unieke attentie's
Gratis verzending vanaf €50.

Verkoopsvoorwaarden

Welkom op onze site !

Bij ons kun je terecht voor stijlvolle , veilig en certificeerde artikelen die je tevens kunt personaliseren waardoor je een uniek en persoonlijk geschenk kan samenstellen.

Onze speenkoorden en bijtringen zijn vervaardigd uit silicone die veilig is om op te sabbelen , tevens zeer geschikt om in de koelkast te leggen zodat dit een heerlijke verfrissing is voor jou baby bij het uitkomen van de tandjes.

Ons assortiment houten speelgoed is van het merk ‘ciao bambino ‘en kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden.

Ook voor leuke sieraden , een bedrukt t-shirt, een uniek koffertje , een gepersonaliseerd make up tasje , een geschenk voor in de creche of op school , bij ons ben je aan het juiste adres.

Probeer zeker onze unieke tool om jouw speenketting visueel samen te stellen !

Over Lians

Alle onderdelen waar onze bijtringen en speenkoorden  van gemaakt worden zijn getest en goedgekeurd. De siliconen & figuurtjes en alles wat er mee te maken heeft zijn getest en vrij van BPA, Ftalaten ( weekmakers ) en andere schadelijke chemische stoffen. Het silicone is 100% food grated silicone.

Ook onze houten speenclips zijn vrij van schadelijke stoffen.

Het voldoet aan de volgende eisen:

FDA,AS/NZS ISO 8124, LFGB, CPSIA, ASTM F963, EN71, CE

Deze onderzoeksresultaten zijn ook allemaal in ons bezit. Dit betekend dat het 100% veilig is voor je kleintje.

Algemene voorwaarden

Bijtringen en fopspeenkoorden zijn niet bedoeld om mee te geven in bed of het wiegje en mogen enkel onder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Net als ieder voorwerp is een speenkoord onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen, controleer daarom steeds of alle onderdelen nog goed vastzitten.

Onze producten worden uiteraard grondig gecontroleerd vooraleer deze verstuurd worden.

Lians is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel van welke aard dan ook  bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

1.  De verkoper

Alle goederen worden verkocht door Lians , Isenbaertstraat 6, 8490 Jabbeke, België. Ons BTW-nummer is BE0736.960.369

2. Toepassing

Elke bestelling, geplaatst door de koper, geldt als aanvaarding van deze algemene verkoopsvoorwaarden, met uitsluiting van alle andere of bijzondere voorwaarden uitgaande van de koper, behoudens andersluidende schriftelijke overeenkomst.

3. Eigendomsclausule

Alle goederen blijven eigendom van Lians tot de betaling van de volledige verschuldigde som van de bestelling is ontvangen. Bij niet-betaling van deze som, behoudt Lians steeds het recht om alle geleverde goederen terug op te eisen. De eventuele daaruit volgende kosten (bestaande uit, maar niet gelimiteerd tot: aanmaningen, aangetekende brieven, deurwaarder, gerechtskosten, …) vallen volledig ten laste van de koper.

4. Recht op annuleren en/of terugzenden van de bestelling (volgens Art. 47, §1 WMPC)

De koper heeft het recht om de bestelling binnen de 14 kalenderdagen volgend op de datum van levering van de bestelling, te annuleren. Enkel de kosten en het risico van terugzending zijn voor rekening van de koper. Na deze termijn kan geen enkele bestelling geannuleerd worden. Alle terugzendingen dienen behoorlijk ingepakt te zijn en de producten moeten zich in originele staat bevinden. Indien de bestelling reeds betaald werd, gebeurt de terugbetaling binnen de 7 kalenderdagen volgend op de datum van annulatie, op voorwaarde dat de goederen reeds teruggezonden werden en het pakket ten laatste op de 14de kalenderdag terug in het bezit is van Lians. Alle terugzendingen moeten verstuurd worden naar het adres dat wordt vermeld in punt 1.

Volgende goederen worden nooit teruggenomen (volgens Art. 47, §4, 2° WMPC):

  • Goederen die speciaal werden ontworpen en/of besteld voor de koper.
  • Goederen die in een afzonderlijke, afgesloten verpakking geleverd worden wegens hygiënische redenen.

5. Levering

Wij rekenen voor de verzending van pakjes die door de brievenbus passen 2,10 euro verzendkosten, dit betreft een zogenaamd brievenbus pakje.

Voor de pakketten die niet door de brievenbus passen rekenen wij 6,95 euro aan verzendkosten.

Bestellingen vanaf 100 euro leveren wij gratis!

Omdat vele producten met de hand gemaakt worden op bestelling gaan wij uit van een verzending tussen 2 – 5 werkdagen.

De tijd die B-Post nodig heeft om je pakket te bezorgen is vaak 1 a 2 werkdagen.

Heb je je bestelling nodig voor een bepaalde dag of datum?  Mail ons dan zodat we kunnen kijken of dat mogelijk is.

Je bestelling ophalen , is uiteraard ook steeds mogelijk op afspraak.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat wij een artikel niet volledig op voorraad hebben waardoor we deze niet binnen de 2 tot 5 werkdagen aan je kunnen versturen. Dit staat altijd aangegeven bij het artikel.

Je kan het artikel gewoon bestellen, de levertijd zal dan maximaal 20 werkdagen betreffen. 

6. Garantie/Klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren.

Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen de 14 dagen na het vaststellen van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Dit is onze service naar de klant toe deze geld tot 1 maand na aankoop. Mocht er bijvoorbeeld een toch een knoop losser gaan zitten dan maak ik deze kosteloos voor je.

Wil je graag gebruik maken van onze service dan horen we dat graag per email naar info@lians.be

7. Nieuwsbrief /Reclame

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips , en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.


Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.


Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

per e-mail

via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

8. Toepasselijk recht

Alle bestellingen afgesloten met Lians worden beheerst door het Belgisch recht. Enkel de Belgische rechtbanken zijn bevoegd.

Laatste update: 15/07/2019.